Renginiai

Restoranų vadovaujančio personalo klaidos

27 rugpjūčio 2019 13:00

Sveiki, Restoranų žmonės, kolegos!

Norime Jus pakviesti į susitikimą, kurio metu pristatysime du restoranų vadovaujančiam personalui aktualius pranešimus:

– „Restoranų vadovaujančio personalo klaidos”

Pranešimas aktualus tiems, kas neseniai užėmė vadovaujančią poziciją restorane arba netolimoje ateityje planuoja tai padaryti. Taip pat aktualu tiems, kas jaučiasi “užsistovėję” vietoje ir neranda atsakymų susijusių su komandos valdymu.

Stebėdami kasdienę restoranų vadovaujančio personalo veiklą atrinkome dažniausiai pasitaikančias restoranų vadovų, pamainų vadovų/vadybininkų, vyr. padavėjų daromas klaidas. Visa tai sudėjome į vieną vietą, gavosi puiki puokštė, kuria nekantraujame pasidalinti. Pranešimo metu pristatysime ne tik dažniausiai pasitaikančias klaidas, bet ir skirtingas elgesio strategijas padedančias jų išvengti.

– „Restorano meniu – pardavimų skatinimo įrankis”

Tiesa paprasta – niekas neskaito restorano meniu nuo pradžios iki pabaigos. 109 sekundės – tiek laiko vidutinis statistinis restorano svečias skaito meniu. Kitaip tariant, per mažiau nei dvi minutes svečias priima sprendimą, kuris lemia restorano apyvartą ir pelningumą.

Nors įprasta manyti, kad pardavimą aptarnavimo metu atlieka aptarnaujantis personalas, mūsų nuomone – svečio pasirinkimo procesui restoranai skiria per mažai dėmesio. Šio pranešimo metu kalbėsime apie tai, kaip restorano meniu gali padėti parduoti daugiau, pasidalinsime gerosiomis praktikomis ir veikiančiais meniu inžinerijos principais.

Data, vieta, trukmė:
– 2019m. rugpjūčio 27d. (antradienis);
– Trukmė: 13.00 – 17.00 val.;
– Vieta: bus patikslinta užsiregistravusiems dalyiams;

Pranešėjai:

Tomas Ragauskas – maisto technologas, profesionalus virtuvės šefas viešojo maitinimo srityje, skirtingose pozicijose, dirbantis daugiau nei 19 metų. Patiekalų ir gėrimų stilizavimo projekto “foodstyling.lt” bendraįkurėjas.

Rokas Mikalauskas – personalo valdymo specialistas pastaruosius septynerius metus dirbantis viešojo maitinimo srityje. Sertifikuotas NLP ir Enneagram sistemų praktikas.

Dalyvio investicija mokant pavedimu:
– Nuo 07-19 iki 08-13 – 35 eur.
– Nuo 08-13 iki 08-20 – 40 eur.
– Nuo 08-20 iki 08-26 – 45 eur.

Nuoroda registracijai: http://bit.do/e2wcG

Restoranų vadovaujančio personalo klaidos