Naujienos

Verslas gali kreiptis nemokamų, individualių e. komercijos ekspertų konsultacijų

Smulkios ir vidutinės eksportuojančios įmonės, prekiaujančios tarptautinėse e. prekyvietėse arba ketinančios pradėti, kviečiamos pasinaudoti nauja „Verslios Lietuvos“ paslauga – konsultacijomis, skirtomis įvesti naujus ar efektyviai pristatyti jau esamus produktus užsienio e. komercijos platformose.  

„Versli Lietuva“ skaičiuoja, kad iki šių metų pabaigos konsultacijomis galės pasinaudoti per 350 verslo atstovų. Jie galės pasirinkti aktualiausią temą ir gauti 20 valandų nemokamų profesionalių konsultacijų jiems patogiu laiku, gyvai ar nuotoliniu būdu.

Verslo konsultacijas finansų klausimais teiks „Findep“ ir „MVP sprendimai“, teisės – „Įmonių bankroto administravimo ir teisinių paslaugų biuras“, o verslo strategijos, pardavimų ir rinkodaros – „MVP sprendimai“.

Pagal individualius poreikius

Norintieji gauti konsultacijų verslai turi užsiregistruoti, o gavę patvirtinimą – susitikti su konsultacijas teiksiančiais profesionalais: aptarti dominančius klausimus.

Kiekvienam verslo atstovui bus sudarytas individualus ir jo konkrečius poreikius atitinkantis konsultacijų planas bei paskirtas specialistas, geriausiai galintis suteikti reikiamą pagalbą. 

Finansinės konsultacijos apims klausimus nuo įmonės finansinės situacijos vertinimo iki biudžeto sudarymo ir išteklių paskirstymo, teisinės konsultacijos padės suprasti įmonės valdymo, intelektinės nuosavybės ar sutarčių teisės klausimus.

Pasirinkusieji verslo strategijos, pardavimų ir rinkodaros konsultacijas, galės konsultuotis nuo pardavimo plano, komunikacijos strategijos rengimo, e. prekybos klausimų iki žaliojo kurso ir žiedinės ekonomikos modelių taikymo. 

Konsultacijų tikslas – sėkmingai įvesti Lietuvos įmones į tokias tarptautines prekybos platformas kaip „Amazon“, „eBay“, „Rakuten“, „Zalando“, „Lazada“,  „Shopee“, „Tokopedia“, „qoo10“ ir padėti greičiau, pigiau ir efektyviau pasiūlyti savo prekes tikslinėse eksporto rinkose.

Konsultacijų valandų skaičius: vienai įmonei bus skirta iki 20 val. individualių konsultacijų, kurios teikiamos žodžiu, raštu, susitikimuose gyvai ir / ar nuotolinėmis priemonėmis (priklausant nuo pandeminės situacijos). Individualios konsultacijos laikas bus derinamas su kiekviena įmone atskirai.

Konsultacijos bus teikiamos nuo š. m. spalio 4 d. iki š. m. gruodžio vidurio.

REGISTRACIJA

Programos dalyvių skaičius ribotas!

Registracija vyksta iki spalio 1 d. Pirmosios užsiregistravusios įmonės iš karto vertinamos ir atrenkamos, nelaukiant registracijos pabaigos ir vos tik užpildžius visas vietas, registracija ir atranka bus stabdoma.

Verslas gali kreiptis nemokamų, individualių e. komercijos ekspertų konsultacijų