Naujienos

Projekto „Inter Ventures” virtualiame renginyje kalbėta apie SVV subjektų sėkmingas internacionalizacijos praktikas

“Klaipėdos miesto savivaldybės administracija, kartu su viešąja įstaiga „Klaipėda ID“ dalyvauja smulkiojo ir vidutinio verslo (SVV) internacionalizaciją skatinančiame projekte „Inter Ventures“. Projekto tikslas – skatinti smulkaus ir vidutinio verslo internacionalizaciją, gerinant savivaldybės politiniais dokumentais patvirtintų vystymosi krypčių ir/ar programų regioninei plėtrai įgyvendinimą bei gerinant valdymo modelius ir paramos mechanizmus”.

Virtualus projekto partnerių mokomasis vizitas įvyko 2020 m. lapkričio 19 d. Renginyje dalyvavo projekto partneriai, kartu su Klaipėdos miesto SVV subjektais bei “Investuok Lietuvoje” atstovais.

Renginio metu Donatas Jonikas pasidalino atliktos Klaipėdos regiono SVV internacionalizacijos tyrimo rezultatais bei savo praktinėmis žiniomis, įgytomis tiek konsultuojant įmones, tik vystant savo verslą. Taip pat, buvo pristatytos 4 Klaipėdoje įkurtos ir sėkmingai į tarptautines rinkas įsiliejusios įmonės:

– UAB “Curtains Calculator”: https://curtainscalculator.com/

– UAB „Whatagraph“: https://whatagraph.com/

– UAB “Interactio”: https://interactio.io/

– UAB „Cebeco Grupė“: https://www.cebeco-group.com/

Visus šių įmonių atstovų pasakojimus galite pamatyti čia: 

Daugiau informacijos apie įvykusį renginį rasite čia: https://www.klaipeda.lt/lt/naujienos/verslui/7658/projekto-inter-ventures-renginyje-dalintasi-sekmingomis-svv-internacionalizacijos-istorijomis:1143

Projekto „Inter Ventures” virtualiame renginyje kalbėta apie SVV subjektų sėkmingas internacionalizacijos praktikas