Naujienos

Planas atostogoms: skelbiama vasaros kino programa

Klaipėdos „Kultūros fabrike“ startuojantis projektas „Vasaros kino naktys“ – skelbia vakarinių filmų programą ir keliasi iš kino salės į lauko terasą. Kiekvieną penktadienį, nuo 22.00 val. KUFA lauko terasoje, populiariausių filmų peržiūros po atviru dangumi.  

Jau birželio 10 d. visus kino mylėtojus, kviečiame į pirmojo filmo „Dar kartą, iš naujo“ (Begin Again, 2013) peržiūrą, kuri atidarys vasaros kino sezoną „Kultūros fabriko“ pievoje.

Kiekvieną penktadienį lauko ekrane rodomų filmų programa, leis išsirinkti filmą tiek romantikos gerbėjams, tiek trilerių fanatikams. Čia galėsite išvysti tokius filmus kaip: „Sugar man“ – jautrią biografinę istoriją apie muzikantą Sixto Rodriguez, arba mokslinės fantastikos elementų perpildytą Spike Jonze romantinę dramą „Ji“ (Her, 2013). Programoje taip pat laukia tokie filmai, kaip „Naujienų medžiotojas“, „Meilės sala“, „Šimto žingsnių kelionė“ ir kt.

Ypatingi kino vakarai – Jūros šventės metu, kurioje net tris vakarus iš eilės, „Kino pavasario“ inicijuojamo projekto „Kino karavanas“ filmų programa.

Kino seansai yra nemokami ir atviri visiems žiūrovams. „Kultūros fabrikas“ kviečia nepamiršti su savimi pasiimti šiltų pledų ir vasaros penktadienius praleisti su kinu lauko terasoje.

Pastaba: Vasaros metu kino veikla bus vykdoma tik lauko terasoje, išskirtiniais atvejais – esant blogam orui – suplanuoti seansai rodomi viduje.  O naują repertuarą kino salė pristatys rugpjūčio mėnesį.

 

Daugiau informacijos: www.kulturosfabrikas.lt

Planas atostogoms: skelbiama vasaros kino programa