Naujienos

Pakviesk mamą į kiną „Kultūros fabrike”

Gegužės 6 d. (šeštadienį), Klaipėdos „Kultūros fabrikas“ kviečia mamų dieną švęsti su geriausiais kino filmais. Pakviesk mama į kiną ir bilietas jai nieko nekainuos!

Nuo 12.00 val. į rytinį kino seansą „Mergina su principais. Kerė Pilpė“, kviečiame visas mamas ir mamytes su kūdikiais. Šio filmo metu, mamos turės išskirtinę galimybę į kino salę įsivežti vežimėlius, o vaikučiui pabodus, nevaržomai išeiti ar pažaisti su juo kino salėje! Seanso metu – mažesnis garsas, o vaikams iki trejų metų įėjimas laisvas.

Animacijos mėgėjams, 14.00 val. filmas skirtas visai šeimai – „Ponas kūdikis“. Prieš filmo seansą, visų susirinkusių vaikų bei mamų laukia vaišės bei paramos ir labdaros fondo „Mamų unija“ organizuojamos pramogos.

Nepamirštant ir tėvelių, nuo 16.00 val. kviečiame į filmo „Saldžių sapnų“ premjerą. Nepaprasta sūnaus odė mamai, suvirpins net ir pačių stipriausių vyrų širdis.

18.30 val. į paskutinį filmo „Liūtas“ peržiūrą, kviečiame mamas ir močiutes pailsėti nuo kasdienių darbų, ir pasinerti į jautrią net šešiems „Oskarams“ nominuotą dramą.

Kviečiame nepraleisti progos šeštadienį praleisti su artimiausiu žmogumi – mama, bei kartu pažiūrėti naujausių filmų KUFA kino salėje.

Filmų aprašymai: http://www.kulturosfabrikas.lt/lt/renginys/1053/pakviesk-mama-i-kina 

Pakviesk mamą į kiną „Kultūros fabrike”