Naujienos

KUFA vasaros terasa, tęsia rudeniškus penktadienius

Rugsėjo pirmąjį penktadienį, Klaipėdos „Kultūros fabrikas“ dar vis vasariškomis nuotaikomis, kviečia į nuotaikingą pokalbį, filmą apie ekstremalų sportą ir naują lindyhop‘o šokio sezono atidarymą.

Rugsėjo 8 d. (penktadienį) nuo 19.30 val. šokių studija „Hop hop“, kviečia į nemokamą lindyhop‘o pamoką! Ekspresija ir pozityvia energija spinduliuojantis lindyhopas – laisvės šokis, suteikiantis galimybę išreikšti save, dalintis jausmais, idėjomis, muzikalumu ir ritmu. Kiekvienas šokis unikalus ir nepakartojamas, kurį išbandyti galės kiekvienas atvykęs į atvirą šokio pamoką. Pamoka vyks „Kultūros fabriko“ palėpinėje salėje.

20.00 val. KUFA vasaros terasoje – priešpaskutinis penktadienio pokalbis su keliautoju, banglentininku bei Lietuvos bangų sporto asociacijos prezidentu – Girmantu Neniškiu. Apie pirmąsias vaikystėje pagautas bangas, keliones ir sportą diskutuosime kartus su pokalbio moderatoriumi, jaunimo teatro aktoriumi Donatu Stakėnu.

Rugsėjo 15 d. (penktadienį) nuo 20.00 val.  – KUFA vasaros terasa, uždaro visą vasarą trukusį renginių ciklą, ir kviečia į paskutinį šio sezono kino seansą bei pokalbį po atviru dangumi. Iki kitos vasaros, atsisveikinsime su net keturias „Sidabrines gerves“ pelniusiu Giedrės Žickytės filmu „Meistras ir Tatjana“.

Visą vasaros sezoną trukęs projektas, parodė net 12 skirtingų filmų įvairiausiomis kino, muzikos bei maisto temomis. Laikiname urbanistiniame terasos pliaže, savo nuotaikingomis istorijomis dalinosi tokie visuomenės veikėjai kaip Beata Tiškevič, Dominykas Vaitiekūnas, Dominykas Čečkauskas ir kiti. Visos vasaros metu sulaukta apie 3000 įvairaus amžiaus žiūrovų, kurie „Kultūros fabriko“ pievą pavertė atvira muzikos, kino, sporto bei kitų kultūrinių renginių erdve Klaipėdos senamiestyje.

Visi renginiai nemokami.

Esant prastoms oro sąlygoms, pokalbis perkeliamas į klubą „Raketa“, filmo peržiūra į KUFA kino salę.
Penktadienio pokalbius įrašinėja – Neringa FM.
Projektą iš dalies remia Klaipėdos miesto savivaldybė.
Daugiau informacijos: www.kulturosfabrikas.lt arba Facebook paskyroje: Klaipėdos kultūros fabrikas

KUFA vasaros terasa, tęsia rudeniškus penktadienius