Naujienos

KUFA vasaros terasa kviečia į urbanistinio pliažo, kino ir radijo erdvę!

Nuo Birželio 30 d. iki rugsėjo 15 d., kiekvieną penktadienį,  į Klaipėdos Kultūros fabriko lauko terasą grįžta ne tik naujausi penktadienio kino filmai po atviru dangumi, bet ir visą vasarą vykstantys įvairūs koncertai, aktyvaus laisvalaikio renginiai, piknikai bei susitikimai su visuomenės veikėjais!

Kiekvieną penktadienį nuo 21.00 val., visus gero kino mėgėjus, kviečiame į nemokamų filmų peržiūras po atviru dangumi. KUFA vasaros terasą birželio 30 d., atidarysime su režisieriaus Woody Allen filmu „Aukštuomenės klubas“ (2016), kuris taip pat atidarė ir 69-ąjį Kanų kino festivalį.

Šiais metais, vasaros lauko kino programa skirta įvairiems laisvalaikio pomėgiams, kuriuos lydės teminės filmų peržiūros. Kino programoje, pristatysime geriausias 2016 m. Kanų Liūtų reklamas, kelionių mėgėjams – filmą „Dviračiais per Mongoliją“, kurio peržiūroje dalyvaus ir filmo režisierius A. Gurevičius. Taip pat kartosime vieną žiūroviškiausių filmų šį sezoną „Emilija iš laisvės alėjos“, o rugsėjo 1 d. sulauksime net dviejų festivalio „Kino pavasaris“ filmų jaunimui – „Bėgam iš Berlyno“ (2016) bei muzikinio filmo „The rolling stones. Turas po lotynų Ameriką“.
Prieš visų filmų peržiūras nuo 20.00 val., žiūrovų lauks ir šmaikštūs Klaipėdos Jaunimo teatro aktorių vedami susitikimai su filmų režisieriais, muzikantais ir kitais įvairių pomėgių atstovais.

Esant nepalankiam orui nemokami filmų seansai bus perkeliami į „Kultūros fabriko“ kino salę.

Nuo antradienio iki šeštadienio – lauko terasoje tiesioginės laidos ir gyvi pokalbiai iš „Kultūros fabrike“ naujai įsikūrusios Neringa FM radijo studijos. Įvairios aktualijų laidos, muzikiniai vasaros garso takeliai bei skirtingi kultūros ir meno atstovų pokalbiai, leis ne tik klausytis bet ir gyvai stebėti visą laidos procesą tiesiogiai iš atviros radijo studijos.

Didžiausia šios vasaros naujovė – urbanistinis pliažas „Kultūros fabriko“ lauko terasoje, kuris kvies ne tik su draugais rengti piknikus ant smėlio, išsirinkti knygą esančioje laikinoje skaitykloje, naudotis nemokamu wi-fi, bet ir aktyviai praleisti laisvalaikį. Kiekvieną šeštadienį vyks badmintono, frisbee turnyrai. Dalyvauti kviesime ne tik profesionalus, bet ir naujokus, kurie susipažintų su šio įtraukiančio žaidimų subtilybėmis.

Gyvos muzikos gerbėjams, socialinis klubas-kavinė „Raketa“, ruošia išskirtinius muzikos pasirodymus, kuriuose ne tik džiazo, bet ir vasariški elektroninės muzikos ritmai. Išskirtinai KUFA vasaros terasai ir specialūs meniu pasiūlymai, grill piknikai bei gaivinantys gėrimai visą vasarą! 

Projektą iš dalies finansuoja Klaipėdos miesto savivaldybė.

Vasaros terasos naujienas sekite: www.kulturosfabrikas.lt bei Facebook paskyroje: Klaipėdos kultūros fabrikas.

KUFA vasaros terasa kviečia į urbanistinio pliažo, kino ir radijo erdvę!