Naujienos

Metų masinio vartojimo paslaugos apdovanojimas – KUFA rezidentams Creative Partner!

Kiekvienais metais vykstantys Lietuvos verslo konferencijos ir MITA apdovanojimai „Metų paslauga“ paskatina plačiau apžvelgti tuos inovatyvius sprendimus, kurie palengvina ne tik verslininko ar ūkio vystymąsi, bet taip pat atneša naujų inovacijų ir sprendimų. Konkurse dalyvavo daugiau nei pusę šimto įmonių, kurios buvo vertinamos 12-oje skirtingų kategorijų.

„Metų masinio vartojimo paslauga“ kategorijoje laimėjo Klaipėdoje įsikūrusios įmonės Creative Partner sukurta sąskaitų išrašymo platforma www.saskaita123.lt.

Tai sistema, kuri padeda šalies verslininkams bei laisvai dirbantiems asmenims kur kas paprasčiau valdyti buhalteriją negaištant daug laiko. Sistema skirta greitam sąskaitų išrašymui, apmokėjimų sekimui, paprastesniam apskaitos vedimui, mokestinės naštos rodiklių sekimui ir kitiems darbams, kuriuos atlikti be buhalterio pašonėje – būtų sunku.

Creative Partner vadovas Darius Šoparas dėkoja už apdovanojimą ir dalinasi patirtimi:

“Tai puikus visos komandos darbo įvertinimas, labai taikliai sutampantis su artėjančiais dideliais pokyčiais sistemoje, kurie dar labiau palengvins įmonių veiklos efektyvumą ir greitį. Visą laiką jautėme, kad verslas puikiai vertiną mūsų sprendimą, o dabar tai labai džiugina ir skatina ieškoti būdų, kurie gali paslaugą pagerinti dar labiau”.

D. Šoparas užsimena, kad: „Greitu metu rinkai pasiūlysime dar vieną inovatyvų įrankį, kurio pasiūloje dar nėra. Būsime pirmieji“.
Apdovanojimų iniciatorius – Lietuvos verslo konfederacija (LVK) ir MITA (Mokslo, inovacijų ir technologijų agentūra).

Metų masinio vartojimo paslaugos apdovanojimas – KUFA rezidentams Creative Partner!