Naujienos

Kūrybiškumo Savaitė „Create” Liepojoje

Liepojoje, Birželio 12 dieną, vyks Kūrybiškumo savaitė „Create!“, kurią organizuoja Latvijos Kultūros ministerija.

Workshop‘e bus analizuojami Klaipėdos ir Liepojos regionai, kaip kūrybiniai potencialai. Daugiau informacijos apie workshop‘ą rasite pagrindiniame puslapyje https://creativecoast.lv/event/creative-workshop-of-creative-week-radi/  

Šį workshop‘ą ves Ragnaras Siilas. Ragnar dirbo Estijos kultūros ministerijoje 2005-2013 m. valstybės sekretoriaus, meno ir plėtros departamento vadovu. Šiuo metu jis dirba kultūros ir kūrybos sektoriaus ekspertu ES ir Rytų partnerystės kultūros ir kūrybos programoje, konsultuoja vyriausybes, kultūros operatorius ir kitus suinteresuotuosius subjektus iš Ukrainos, Gruzijos, Moldovos, Armėnijos, Azerbaidžano ir Baltarusijos.

Daugiau apie Ragnar ir jo patirtį: http://www.creativitylab.ee/about-us/ragnar-siil  

Kviečiame į šį seminarą Liepojos ir Klaipėdos savivaldybių bei įvairių suinteresuotųjų šalių atstovus. Jei žinote bet kurį asmenį, kurį galėtų dominti ši veikla, prašome pasidalinti šia informacija.

Prašome patvirtinti, savo dalyvavimą iki birželio 1 d.

REGISTRACIJA: https://creativecoast.lv/?date=2018-6&t=full 

 

Kūrybiškumo savaitė „Create!“ yra kūrybinės programos ” Creative Free Space. Liepaja” dalis (kuri vyksta birželio 11-15 d.). Šioje programoje dalyvauja Klaipėdos krašto ir Liepojos regiono dalyviai. Tikslas – apžvelgti ir išanalizuoti kūrybišką, laisvą erdvę Liepojoje, taip pat teikti pasiūlymus Liepojos koncertų salei „Great Amber”, Liepojos muzikos, dailės ir dizaino mokyklos naujos kūrybinėms erdvėms ir kūrybiniam kvartalui esančiame Darza gatvėje. Dalyviai galės dalyvauti „Latvian Design Award” parodoje 2018 m., taip pat įvairiuose renginiuose, susitikti su kūrybingais verslininkais, kūrybinių erdvių vadovais ir kt.

Dalyvių apgyvendinimo išlaidas dengia Latvijos ir Lietuvos projektas „Paradigm shift from „traditional” to creative industries – the essence for sustainable regional development”.

Jei žinote, kas nori praleisti vieną savaitę Liepojoje, dalyvauti įvairiuose seminaruose, pasidalinkite šia informacija. Daugiau informacijos: https://creativecoast.lv/?date=2018-6&t=full 

Kūrybiškumo Savaitė „Create” Liepojoje