Naujienos

Kultūros fabriko draugai – LCC ir Mazgas minės Pasaulinę verslumo savaitę

Lapkričio 16 – 22 dienomis LCC ir Mazgas minės Pasaulinę verslumo savaitę. Ta proga pristatome net du Mazgo pokalbius! Svečiuosis ILMA NAUSĖDAITĖ ir MARTYNAS KAIRYS.

Lapkričio 17 d. 18.30 val.

ILMA NAUSĖDAITĖ: „Įmonės marketingas su nuliniu biudžetu: kaip parduoti savo paslaugas UEFA?”
Ilma 8 metus dirba su internetiniu marketingu, šiuo metu dirba MailerLite marketingo vadove. MailerLite – tai elektrininio pašto rinkodaros platforma, kuria naudojasi daugiau nei 120.000 klientų iš 105 šalių. Tarp klientų yra ir tokios įmonės kaip UEFA GoPro, BMW, Bang & Olufsen, Omnitel, 15min ir kt.

Lapkričio 18 d. 18.30 val.

MARTYNAS KAIRYS: „Kodėl vieni žmonės sugeba pritaikyti turimas žinias praktinėje veikloje, o kiti ne?”
Martynas pasidalins savo ir verslo klientų patirtimi, kaip nuolat būti produktyviam asmeniniame ir profesiniame gyvenime. Prieš įsteigiant įmones Whemsy (žmogaus įpročių ugdymo sprendimai) ir Creofox (sužaidybinti IT sprendimai ugdant darbuotojus ir efektyvinant įmonės procesus), Martyno smalsumas, siekis nuolat tobulėti padėjo jam susipažinti su tūkstančiais žmonių, kurių atlikti arba neatlikti veiksmai tapdavo nuolatiniu pokalbių ir analizės objektu. Martyno Kairio kompetencija, darbo patirtis padeda žmonėms ir įmonėms atrasti sprendimo būdus. Todėl patikima, kad žmogus gali padaryti daugiau nei darė iki šiol.

Pasaulinės verslumo savaitės idėja gimė garsiam amerikiečių ekonomistui ir filantropui Karlui Šramui (Carl Schramm). 2008-aisiais pristatyta idėja išplito po visą pasaulį, ir šiemet iniciatyvą jau palaiko 160 šalių. Šiemet Pasaulinė verslumo savaitė paskelbta lapkričio 16-22 dienomis.

Kultūros fabriko draugai – LCC ir Mazgas minės Pasaulinę verslumo savaitę