Naujienos

Kovo 12-ąją IKRA GALERIJA kviečia į vaizdų ir kvapų fiestą

Kovo 12-ąją IKRA GALERIJA kviečia į vaizdų ir kvapų fiestą, kuri pažadins per žiemą primigusius uoslės, jausmų ir regos receptorius. Tai pirmoji pavasario paroda priminsianti gražiausius nuotykius ir išgyvenimus susijusi su kelionėmis, vaizdais ir juose patirtais išgyvenimais.

„Post-Cards / Atvirukai“ taip vadinasi ženklo „FUMparFUM | created by Aistis Mickevičius“ paroda, kurioje kartu su autoriumi keliausime, stebėsime bei diskutuosime apie jo fiksuotų, filtruotų ir kitaip modifikuotų vaizdų iš kelionių mechanizmus.

PROGRAMA 2015 kovo 12 d.:

18:00 Atidarysime parodą „Post-Cards / Atvirukai“
19:30 Pratęsime kelione kvapų rituale, kurio metu uostydami parfumerines esencijas apjungsime regimojo ir intuityvaus pasaulio elementus, aktyvuosime uoslę, gaminsime ir atgaminsime vaizdus, kvapus bei pojūčius slypinčius mūsų pasąmonėje. Kvapų ritualo kaina 7 Eur. dalyvių skaičius ribotas, tad rekomenduojame registruotis iš anksto: REGISTRACIJA http://bit.ly/KvapuRitualas

PROGRAMA 2015 kovo 13 d. :

Nuo 12 val. vyks POP UP PERFUMES BAR – individualios kvepalų kūrimo dirbtuvės. Tai laikinas (POP UP) baras, kuriame barmenu dirbsiantis parfumeris Aistis Mickevičius supažindins su nišinių kvapų esencijomis, parfumerijos gamybos procesu bei paslaptimis. Tai unikali proga ne tik individualiai patirti nišinės parfumerijos gamybos subtilybes, bet ir susikurti TIK JUMS skirtą kvapą, kurio visos natos yra tai, ko visada troškote.

KAINA: 120* Eur. ( kainą sudaro 1 val. individuali konsultacija ir kvapo gamyba, kurios rezultate Jums paruošiamas 50 ml. asmeninių EDP ).

*Būtina išankstinė: REGISTRACIJA http://bit.ly/PopUpPerfumesBar_IKRAgalerija
Atidarymo dieną (kovo 12-ą) ir POP UP PERFUMES BAR’e (kovo 13-ą) kviesime degustuoti ir jau sukurtus „FUMparFUM | created by Aistis Mickevičius“ kvepalus, tarp jų – ir įspūdingąją THEATRE PERFUMES aromatų kolekciją, įtrauktą į nišinės parfumerijos enciklopediją: http://bitly.com/fragranticaFUMparFUM

Turite klausimų, mielai į juos atsakysime: + 370 615 79525, Edita

Kovo 12-ąją IKRA GALERIJA kviečia į vaizdų ir kvapų fiestą