Naujienos

IKra galerija skelbia kvepalų lentynos reformą!

Parfumerija yra ne tik pasaulinės istorijos palikimas, tai kiekvieno atskirožmogaus emocijos, prisiminimai. Jei turite parfumerijos, kuri jums nebepatinka, ar kurią jau senei užmiršote ant lentynos, kviečiame sudalyvauti „Kvepalų lentynos reformoje”, per kurią galėsite apsikeisti* pabodusia parfumerija su kitais.

Kvepalų istorija prasidėjo senovės Mesopotamijoje ir Egipte daugiau kaip prieš 4 tūkst. metų nuo magiškų ritualų, kurių metu buvo deginami sakai, dervos, įvairių augalų sultys ir šakelės. Bėgant laikui įvairiausios pasaulio tautos pradėjo naudoti aromatinius augalus ir jų aliejus. Tačiau tik XVII a. prancūzai kvepalų gamybą pavertė tikra parfumerijos industrija. Teigiama, kad viskas prasidėjo, kai Prancūzijos karaliaus rūmuose – Versalyje karaliui Liudvikui XIII. nepatiko jo odinių pirštinių kvapas ir jis įsakė rasti priemonių, kurios tą kvapą nustelbtų.
————————–————————–————————–>>>

*Vyks asmeninių kvapų mainai, uostimai ir diskusijos. Mainymosi sąlygos yra kiekvieno derybų klausimas: pasikeičiate (lygiavertiškai), pasikeičiate (ir kažkuri pusė padengia kainos ir kieko skirtumą ). Jei šiuo metu neturite kuo keistis galite sigyti jums patikusį puspilnį ar pustuštį buteliuką už simbolinę kainą.Galiausiai užsukite stebėti, patirti ir susipažinti, nes tai PRADŽIA!

Lauksime Jūsų balandžio 3d. nuo 18 val.
Renginys: NEMOKAMAS

Daugiau info.: +37061579525

IKra galerija skelbia kvepalų lentynos reformą!